Bratislava Open Lectures

Hansjörg Klausinger bude prednášať na Slovensku!

Informačný materiál

David Andersson bude prednášať na Slovensku!

Informačný materiál

Deirdre McCloskey bude prednášať na Slovensku!

Informačný materiál

Leszek Balcerowicz bude prednášať na Slovensku!

Informačný materiál

Robert Nef bude prednášať na Slovensku!

Informačný materiál

Tom G. Palmer prednášal na Slovensku!

Riaditeľ Cato University a výkonný viceprezident neziskovej organizácie Atlas Network pre medzinárodné programy prednášal na tému:

PODOBY SOCIALIZMU, OHROZENIA SLOBODY A SPOLOČENSKEJ KOOPERÁCIE

Termín prednášky pre verejnosť:
25. septembra 2017 o 18.00 hod.
Hotel Crown Plaza, Bratislava

Záznam z prednášky

Dr. TOM G. PALMER je výkonný viceprezident neziskovej organizácie Atlas Network
pre medzinárodné programy a zodpovedá za vytváranie operačných programov v 14 jazykoch a manažovanie programov pre celosvetovú sieť think tankov. 10. novembra 2016 bol vymenovaný do funkcie predsedu Atlas Network pre rozvoj slobody v USA a inde vo svete.
Tom Palmer je tiež spolupracovník Cato Institute a riaditeľ Cato University.
Pred nástupom do Cato Institute pôsobil na Hertford College na Oxfordskej univerzite a bol viceprezidentom Institute for Humane Studies na Univerzite Georga Masona. Často prednáša v Severnej Amerike, Európe, Eurázii, Afrike, Latinskej Amerike, Indii, Číne, na Strednom východe a v celej Ázii o politických vedách, verejnej voľbe, občianskej spoločnosti a morálnych, právnych a historických základoch individuálnych práv.
Dr. Tom Palmer publikoval recenzie a články o politike a morálke vo vedeckých časopisoch, ako napríklad Harvard Journal of Law and Public Policy, Ethics, Critical Review a Constitutional Political Economy. Je autorom knihy Realizing Freedom: Libertarian Theory, History, and Practice (rozšírené vydanie 2014) a editorom kníh The Morality of Capitalism (2011), After the Welfare State (2012), Why Liberty (2013), Peace, Love & Liberty (2014) a Self-Control or State Control? You Decide (2016).
Tom Palmer získal doktorát z politických vied na Oxfordskej univerzite.

Príchod Toma G. Palmera podporila Nadácia Tatra banky v rámci svojho programu Osobnosti osobne a jeho prednášku priniesla v spolupráci s Konzervatívnym inštitútom M. R. Štefánika. Viac informácií nájdete tu.

Bart J. WILSON prednášal na Slovensku!