o

Zásady používania

o

Pravidlá ochrany súkromia

Cookies je malé množstvo dát alebo malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Všeobecný pojem cookies označuje aj ostatné úložiská na strane vášho internetového prehliadača, napríklad: localStorage, sessionStorage, cookies. Cookies sa zvyčajne ukladajú vo forme súborov do vášho internetového prehliadača, obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila.

Čo sú reklamné identifikátory?

Ide o jedinečné identifikátory slúžiace na identifikáciu mobilného zariadenia alebo internetového prehliadača. Sú využívané reklamnými platformami na to, aby bolo možné spojiť vašu aktivitu na webových stránkach a mobilných zariadeniach, a aby vám bola na základe tejto aktivity zobrazovaná relevantnejšia a zaujímavejšia reklama.

Cookies a reklamné identifikátory používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah ako aj na vytváranie zaujímavých ponúk pre vás. Nadácia Tatra banky nepoužíva údaje získané používaním cookies a reklamných identifikátorov ako kontaktné údaje na kontaktovanie vás prostredníctvom pošty, elektronickej pošty alebo telefónu. Nadácia Tatra banky však môže priradiť údaje získané používaní  cookies a reklamných identifikátorov k ďalším údajom týkajúcim sa konkrétnej fyzickej osoby spracúvaných Nadáciou Tatra banky a to za predpokladu, že je takéto priradenie v súlade s platným právnym poriadkom a zároveň je možné dôvodne predpokladať,  že sa takto získané údaje týkajú danej fyzickej osoby. Cookies a reklamné identifikátory umožňujú zobrazovať cielenú reklamu v aplikáciách, na webových stránkach Nadácie Tatra Banky a webových stránkach tretích strán či ich aplikáciách, ak tieto tretie strany využívajú reklamné platformy. Cielená reklama je zobrazená na základe správania užívateľa či skupín užívateľov na webových stránkach a aplikáciách pre mobilné zariadenia vďaka identifikácii ich prehliadača alebo mobilného zariadenia. Informácie o používaní webových stránok a aplikácií môžu byť poskytované tretím stranám, ktoré si ich môžu spojiť s aktivitou na iných stránkach a aplikáciách a s informáciami, ktoré ste im poskytli pri registrácií alebo využívaní ich služieb.

Súhlas na ukladanie a získavanie informácií uložených vo vašom zariadení.

Upozornenie: Informácie uložené v zariadení pred úpravou nastavenia môžu v zariadení zostať aj po jeho úprave. Ak si to neželáte, je nutné tieto informácie vymazať v prehliadači.

Server Tatra banky
Server Tatra banky
Gemius
Hotjar
Bloomreach
Adform
Luigi’s box
Gemius
Google Ads
Bloomreach
Adform
Snapchat

Ako môžete zmeniť nastavenie reklamného identifikátora v mobilnom zariadení?

Väčšina mobilných zariadení je automaticky nastavená na povolenie využívania reklamného identifikátora. Toto nastavenie môžete zmeniť v nastaveniach zariadenia. Inštrukcie na zmenu nastavenia nájdete v používateľskej príručke k operačnému systému vášho zariadenia.

V prípade zmeny ich nastavenia však môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.

Nastavenie reklamných identifikátor neovplyvní funkčnosť mobilných aplikácii ani webových stránok. Po ich vypnutí sa vám budú reklamy naďalej zobrazovať, ale nebudú odzrkadľovať vaše potreby a záujmy a môžu byť pre vás menej užitočné.

Využívaný nástroj Popis nástroja Spoločnosť Adresa Maximálny čas platnosti
Nuance Umožňuje komunikáciu používateľa s chatbotom. Nuance Communications 1 Wayside Road
Burlington, MA 01803, USA
1 rok