Viac dizajnu

Prijali sme projekty v programe Viac dizajnu II., výsledky očakávame v druhej polovici novembra.

Nadácia Tatra banky otvára druhé kolo šiesteho ročníka mimoriadne úspešného grantového programu Viac dizajnu, ktorého cieľom je podporiť tvorbu mladých slovenských dizajnérov.
TBN_bannery_4
Nadácia Tatra banky chce podporiť uplatnenie mladých slovenských dizajnérov prostredníctvom ich tvorivých aktivít. Ambíciou programu je v prvom rade podporiť tvorbu mladých dizajnérov. Podporíme náklady potrebné na zabezpečenie materiálu tak, aby jeho absencia nebola limitom tvorby dizajnérov. V prípade naliehavosti podporíme aj aktivity na vzdelávanie dizajnéra, ktorý predloží žiadosť, alebo naopak, ak bude predkladateľ chcieť vzdelávať druhých dizajnérov. V poslednom rade podporíme tiež sebaprezentáciu v oblasti dizajnu.
Podporíme mladých dizajnérov pracujúcich v oblasti dizajnu, za ktorými nestojí veľká obchodná značka. Podporíme tých, ktorí tvoria a produkujú prostredníctvom svojho vlastného mena alebo tých, ktorí s tým ešte len začínajú. Podporíme dizajnérov ako samostatné fyzické osoby alebo mimovládne organizácie zamerané na podporu dizajnu.

ikona-uzavierkaUzávierka predkladania žiadostí
16. októbra 2018 do 24,00 h. (utorok)
ikona-vyskaPlánovaná výška grantu
18 000 €
ikona-podporaMaximálna výška podpory na jeden projekt
2000 €

Informačný materiál

Poznáme výsledky I. kola Viac dizajnu 2018

Prostredníctvom grantového program Viac dizajnu podporila Nadácia Tatra banky
tvorivé aktivity v oblasti dizajnu. Naším cieľom bolo podporiť vizionárske a kreatívne projekty – predovšetkým tvorbu mladých slovenských dizajnérov, či mimovládne organizácie a školy, ktoré v tejto oblasti pôsobia.

Do prvého grantového kola sme prijali 70 projektov, ktoré spolu žiadali
120 583,37 eur. Podporili sme 10 projektov celkovou sumou 18 340 eur.

Tlačová správa

Po druhýkrát v tomto roku sme podporili tvorbu mladých slovenských dizajnérov

K termínu uzávierky 16. októbra 2017 sme do druhého grantového kola prijali 55 projektov, v ktorých autori a organizácie spolu žiadali 97 130,36 eur. Podporených bolo 15 autorov v celkovej výške 18 000 eur.

Výsledky 1.kola programu Viac dizajnu 2017

Prostredníctvom grantového programu Viac dizajnu podporila Nadácia Tatra banky
po piatykrát tvorivé aktivity v oblasti dizajnu. Cieľom programu je podporiť vizionárske, kreatívne projekty a projekty v oblasti experimentálneho dizajnu. Ambíciou programu je v prvom rade podporiť tvorbu mladých dizajnérov, mimovládnych organizácií a škôl venujúcich sa dizajnu.

K termínu uzávierky 28. februára 2017 sme do prvého grantového kola prijali 82 projektov, v ktorých autori a organizácie spolu žiadali 142 776,19 eur. Podporených bolo 12 autorov v celkovej výške 20 240 eur.

Podporené projekty v 1. kole

Informačný materiál
Tlačová správa

Podporili sme viac mladého slovenského dizajnu

po štvrtýkrát tvorivé aktivity v oblasti dizajnu. Cieľom programu je podporiť vizionárske, kreatívne projekty a projekty v oblasti experimentálneho dizajnu. Ambíciou programu je v prvom rade podporiť tvorbu mladých dizajnérov, mimovládnych organizácií a škôl venujúcich sa dizajnu.

K termínu uzávierky 31. októbra 2016 bolo prijatých 82 projektov, v ktorých autori a organizácie spolu žiadali 116 148,42 eur. Podporených bolo 25 organizácií a autorov v celkovej výške
34 440 eur.