p
Partnerstvá z oblasti

digital

p

Tatra banka bola časopisom Global Finance vyhodnotená ako najinovatívnejšia digitálna banka na svete za rok 2019. Tatra banka a Nadácia Tatra banky prirodzene podporujú projekty z oblasti najnovších digitálnych technológií.

Cena za výnimočnú diplomovú prácu v oblasti IT

Nadácia Tatra banky každoročne udeľuje cenu za výnimočnú diplomovú prácu v oblasti IT. Cena je udeľovaná najlepším študentom Fakulty informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave na Medzinárodnom dni študentov.

V roku 2019 odborná komisia Fakulty informatiky a informačných technológií STU vyhodnotila ako najlepšie práce dvoch študentov:

• prácu Ing. Eleny Štefancovej s názvom „Odporúčanie zohľadňujúce časové aspekty používateľov a položiek“, ktorá bola vypracovaná pod vedením Ing. Ivana Srbu, PhD.,
  • a prácu Ing. Petra Kaňuchu s názvom „Zefektívnenie zabezpečenia komunikácie zriadení Internetu vecí pomocou OpenHip“, ktorá bola vypracovaná pod vedením Ing. Dominika Macka, PhD.
Startup Weekend Bratislava

Techstars Startup Weekend je 54-hodinové podujatie, ktoré dáva dokopy bratislavských dizajnérov, developerov, podnikateľov a expertov z rôznych oblastí. Ktokoľvek je vítaný, aby predviedol svoj startupový nápad a dostal relevantný feedback od svojich kolegov z brandže. Najlepším tímom je umožnená realizácia ich nápadov.

Oficiálna stránka Startup Weekend Bratislava

IXPO – najväčší technologický festival

Festival IXPO je zameraný na prelomové technológie, kde sa návštevníci budú môcť zoznámiť s tým, čo je umelá inteligencia v praxi a čo jej konektivita, ako nás ovplyvní internet a mnoho iného z oblasti IT. Ide o druhý ročník, ktorý v sebe spája bohaté témy a úžasné zážitky pre všetkých, ktorých zaujíma budúcnosť. Jednou z noviniek na IXPO 2020 bude aj B2G konferencia, ktorá sa bude venovať technológiám a inováciám na úrovni štátnej správy a samospráv.

Oficiálna stránka IXPO

Hack Košice

24 hodinové podujatie, ktorého ambíciou je priniesť špičkový formát študentských hackatonov
(certifikovaný MLH) do Košíc a zviditeľniť východ Slovenska.

Oficiálna stránka Hack Košice

ElevatorLab powered by Tatra banka

Global Finance ocenil Elevator Lab Tatra banky: „The Best Financial Innovation Lab 2020“!
Elevator Lab je priestor, ktorý poskytuje širokú škálu podpory pre nápady s potenciálom. Ponúkame prístup k inovatívnym technológiám, kreatívny pracovný priestor, mentoring, zaujímavé podujatia, priamu podporu v akceleračnom programe a navyše možnosť škálovať vaše riešenie na 14 trhoch strednej a východnej Európy. Uvidíte tu praktické ukážky prototypov z bankovníctva budúcnosti, vrátane IoT, platenia v prostredí automobilovej palubovky, inovatívnych spôsobov platenia na sociálnych sieťach, hologramov, bankomatových noviniek, či využitia robotov v bankovom sektore.
Naša adresa: HubHub Twin City C, Mlynské Nivy 16, 821 09 Bratislava

Oficiálna stránka ElevatorLab powered by Tatra banka

Future Tuesdays

Future Tuesdays je pravidelná séria bezplatných vzdelávacích podujatí na rôznorodé spektrum tém ako sú inovácie, vzdelávanie a technológie. Je otvorené pre širokú verejnosť. Spíkrami sú ľudia z Tatra banky ale aj profesionáli z rôznych firiem a oblastí.

Konajú sa na adrese: HubHub Twin City C, Mlynské Nivy 16, 821 09 Bratislava